Konkurs za mural "Valjevo u budućnosti"

Povodom obeležavanja 35 godina postojanja i podrške lokalnoj zajednici, kompanija Bosis iz Valjeva, lider u proizvodnji štampane i kaširane kartonske ambalaže raspisala je konkurs za izradu autorskog idejnog rešenja i izvođenje odabranog predloga murala na temu ,,Valjevo u budućnosti’’ na lokaciji u centru Valjeva. Sedamdesetih godina prošlog veka uspešne gradske kompanije poklanjale su Valjevu murale, od kojih većina danas nije sačuvana. Ovom umetničkom akcijom kompanija Bosis vraća tradiciju oslikavanja fasada u Valjevo, a u isto vreme nastavlja sa realiazcijom planiranih aktivnosti povodom obeležavanja 35. jubileja.

Konkurs za 5. internacionalni Salon grafike u Kraljevu

Udruženje likovnih i primenjenih umetnika Kraljevo (Gradska galerija Kraljevo) raspisalo je konkur za peti internacionalni Salon grafike u Kraljevu, koji će biti otvoren u aprilu 2017. Poziv je otvoren za sve zainteresovane domaće i umetnike iz inostranstva, kao i za studente završnih godina umetničkih fakulteta.

Nagradni konkurs Pozorišta Boško Buha

Pozorište Boško Buha objavilo je nagradni konkurs povodom Svetskog dana pozorišta za decu i mlade, 20. marta. Deca su pozvana da izaberu svoju omilјenu predstavu sa repertora Pozorišta Boško Buha i pošalјu crtež inspirisan tom predstavom.

Konkurs za volontere na 64. Martovskom festivalu

Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane studente završnih godina fakulteta umetnosti, produkcije, organizacionih nauka, novinarstva, medija i komunikacija da volontiraju kao saradnici na 64. Martovskom festivalu – Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma. Festival će biti održan u svim prostorima Doma omladine od 30. marta do 2. aprila 2017. godine, a obuhvatiće projekcije filmova, radionice, otvorene razgovore sa autorima i muzički program.