Konkurs za nove članove ČitamЧиташ tima!

Pogodaka: 635
Dragi naši ljubitelji književnosti i kulture, ČitamЧиташ otvara konkurs za nove članove tima! [yee_row column-size="md-column" boxed_layout="yee-container-fluid" padding_layout="" style_detail="" theme_options="flattern" border_color="" border="none" background_image_options="none" background_image="" background_color_options="none" background_color="" responsive_column_reset="no" vacolumns="top" ex_class="" id="" visiable="1"][yee_column width="1/1" ors="" column-size="md-column" xs-column="0" xs-hidden="" sm-column="0" sm-hidden="" md-column="0" md-hidden="" lg-column="0" lg-hidden="" hidden-print="visiable" background_image="" background_color="" ex_class="" visiable="1"][wgt_jce_editor css_animation="no" ex_class="" style_detail="" yee-widget-theme="default" border_color="" border="none" visiable="1"]{content}

 

Sada je vreme da se naš tim proširi. U organizaciji festivala ČitamЧиташ su ljudi različitih zanimanja i interesovanja, ali ono što ih spaja jeste ljubav prema knjigama, entuzijazam i odlučnost da istraju u svojoj misiji. Na konkurs se može prijaviti svako ko ima jaku želju da učestvuje, uči, kreativno razmišlja i uloži svoje vreme u ovaj neprofitan projekat.

Pet godina zaredom na mestu nekadašnje Narodne biblioteke Srbije na Kosančićevom vencu održava se festival knjige ČitamЧиташ. Osnovna aktivnost je trampa polovnih, već pročitanih knjiga. Na ovaj način doprinosimo revitalizaciji srušene biblioteke i oživljavamo njenu primarnu svrhu: širenje znanja i davanje mogućnosti svakome da dođe do knjige. Pored samog festivala, tokom godine organizovane su mnoge aktivnosti i radionice koje su povezane sa knjigom, književnošću i edukacijom.

O tome šta se sve može naučiti u našem timu i o načinu prijavljivanja na konkurs više na linku

 

{/content}[/wgt_jce_editor][/yee_column][/yee_row]