DONACIJE I SPONZORSTVO

Mi smo mladi i kreativni, a svoj rad realizujemo kroz aktivnosti unutar udruženja kreativnih stvaralaca „Bulevar Umetnosti“, koje funkcioniše kao neprofitno udruženje građana. Imamo puno ideja, ali i već aktivnih projekata, kojima smo u potpunosti posvećeni. Ovi projekti imaju cilj da stvore novo okruženje i mogućnosti za nesmetani rad kreativnih stvaralaca, njihovu afirmaciju i informisanje, kao i afirmaciju same umetnosti i kulture. Borimo se za individualnost, kreativnost, originalnost, slobodu izražavanja, multikulturalnost i adekvatno informisanje.

„Bulevar Umetnosti“ nastao je 2009. godine i od tada okuplja umetnike, kreativne stvaraoce, stručnjake i ljubitelje umetnosti i kulture. Udruženje ulaže velike napore u ostvarivanje saradnje sa svim institucijama, kompanijama, ali i organizacijama vladinog i nevladinog sektora.

Ovim putem obraćamo se onima koji vide potencijal u svemu što radimo, onima koji smatraju da je ovo čime se bavimo potrebno današnjem društvu, običnim građanima i pravnim licima, svima koji imaju mogućnost da malim doprinosom pomognu da ono što radimo dobije jedan bolji i zanimljiviji oblik. Vaša podrška bi nam donela značajan boljitak ne samo po pitanju uspešnijeg rada našeg portala već bi nam omogućila da kroz niz planiranih projekata, edukativnih radionica i izložbi omogućimo mladim ljudima da prezentuju svoj rad, nauče nešto novo i da zajedničkim snagama unapredimo kulturu i umetnost.

Za realizaciju svega navedenog i najmanji iznos nam puno znači jer nas dovodi na korak bliže do realizacije naših ciljeva. Sve uplate možete izvršiti na naš žiro račun:

Za uplate iz Srbije u dinarima:

160-344618-48 Banca Intesa

Za uplate iz inostranstva u evrima (€):

Intermediary:
BCITITMM
INTESA SANPAOLO SPA
MILANO, ITALY
Account with institution:
DBDBRSBG
BANCA INTESA AD, BEOGRAD
MILENTIJA POPOVIĆA 7B
BEOGRAD, REPUBLIKA SRBIJA
Beneficiary:
/RS35160005400001550739
BUM
BUDIMSKA 3
Beograd (Stari Grad)
Republic of Serbia

Pozivamo društveno odgovrne firme da prepoznaju potencijal koji imamo i da nam dozvole da im se predstavimo. Naš kreativni tim doći će na vašu adresu i predstaviti sve aktuelne projekte, kao i one koje planiramo u budućnosti. Tragamo za sponzorima i donatorima koji će zajedno sa nama učestvovati u stvaranju novih i zanimljivih sadržaja na kulturno-umetničkoj sceni. A pogodnosti učestvovanja u ovakvim poduhvatima, pored onih filantropskih, jesu i olakšice koje svi sponzori i donatori u umetnosti i kulturi imaju prilikom plaćanja poreza. Detalje o tome možete pogledati u sledećem dokumentu:

Pravilnik o ulaganjima u oblast kulture

Umetnost i kultura oblasti su u koje se danas najmanje ulaže, a njihova degradacija utiče na sve slojeve društva. Mi ne obećavamo čuda, ali obećavamo da ćemo aktivnim stvaralaštvom i kreativnim idejama napraviti jedno novo i prepoznatljivo okruženje okrenuto mladim kreativnim stvaraocima i stvaranju nove publike, bez koje, naravno, sve ovo što radimo i za šta se zalažemo ne bi imalo smisla. Udruženje „Bulevar Umetnosti“ od svog osnivanja  do danas praktikuje politiku okupljanja volontera i entuzijasta koji za svoje angažovanje ne zahtevaju finansijsku nadoknadu dakle niko od nas neće dobiti Vaš novac. Svi projekti i aktivnosti se finansiraju delom iz sopstvenih sredstava a delom kroz donacije i sponzorstva potpuno transparentno. Osim donacija u novcu mogće su i materijalne donacije.

Pozovite nas a mi ćemo Vam i uživo prezentovati sve ono čime se bavimo i kako planiramo da utrošimo sredstva koja bi ste nam donirali. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem E-mail adrese: ili putem telefona na 063/71-72-484

UNAPRED HVALA!