volontiranje

Udruženje „Bulevar Umetnosti“ otvara konkurs za volontere – članove kreativnog tima.

Rok trajanja konkursa od 10. februara do 10. marta 2017. Samo prijave pristigle u ovom vremenskom periodu će biti uzete u obzir.

Kreativni tim „Bulevara Umetnosti“ bavi se realizacijom aktivnosti kulturno-umetničkog karaktera, koje se odnose na slobodu informisanja, edukaciju, afirmaciju, humanitarni rad i aktivizam mladih. Pored toga, članovi kreativnog tima učestvuju u uređivanju informativnih sadržaja na portalu. Princip rada prilagođen je onima koji u toku nedelje imaju obaveze (studije, posao...). Sastanci tima se održavaju jednom nedeljno (subota popodne) u unapred dogovorenim terminima i obavezni su za sve članove kreativnog tima i volontere, a realizacija dogovorenih zadataka se odrađuje od kuće ili na terenu po potrebi. Trajanje volontiranja ograničeno je na tri meseca.

Ukoliko ste ikada imali želju da aktivno učestvujete u programima kulturno-umetničkog karaktera i na taj način date svoj dopinos u afirmaciji umetnosti i kulture kod mladih, naš tim, baziran na kolegijalnosti i kreativnosti, pravo je mesto za vas. Za sve segmente sa kojima niste upoznati obezbeđene su besplatne edukacije.

Prijava se vrši putem e-mail adrese na koju je potrebno poslati ime, prezime, godinu rođenja i kontakt telefon. Nakon toga dobićete infomracije o sledećem sastanku kreativnog tima kako bi smo bili u mogućnosti da se upoznamo i predstavimo Vam naš plan i program.

Uslovi za ulazak u tim su:

  • Da ste uzrasta od 18-30 godina
  • Da posedujete osnovno znanje u korišćenju računara (posedujete isti sa pristupom internetu)
  • Da trenutno imate prebivalište na teritoriji Beograda

 Pozicije za koje su otvorena mesta:

  • Novinarski tim
  • Urednički tim
  • PR tim
  • Lektorski i prevodilački tim

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla ili putem telefona 063/71-72-484