UMETNIČKE EDUKACIJE
UDRUŽENJA KREATIVNIH STVARALACA "BULEVAR UMETNOSTI"

kurs keramike naslovna

Udruženje kreativnih stvaralaca „Bulevar Umetnosti‟ Vas poziva na novi ciklus edukacije u oblasti keramike. U novootvorenom ateljeu u centru Beograda (Pančićeva 14, Dorćol), u prijatnoj atmosferi, imaćete priliku da se upoznate sa osnovnim i naprednim tehnikama izrade predmeta od keramike. Sa stručnim edukatorima i procesom učenja koji je individualno prilagođen svakom polazniku, bilo da ste apsolutni početnik ili ste već imali nekog iskustva u radu sa keramikom, uplovićete bez problema u kreativne vode ovog umetničkog zanata. Za Vas smo pripremili nekoliko vrsta edukacija:

KURS KERAMIKE ZA ODRASLE

Upoznajte se sa tajnama jednog od najstarijih zanata. Odaberite relaksirajući i kreativno ispunjujući hobi. Bilo da želite amaterski, ili kasnije profesionalno i samostalno da se bavite keramikom na našem kursu imaćete priliku da se oprobate u kompletnom procesu izrade jednog keramičkog predmeta. Ovaj vid edukacije predstavlja jedinstven pristup u savlađivanju osnovih tehničkih, tehnoloških i estetskih veština potrebnih za samostalno bavljenje keramikom.

KURS KERAMIKE ZA DECU

Rad sa glinom je deci oduvek pružao veliko zadovoljstvo. Kada se na to iskustvo nadoveže i stručno usavršavanje u tehnikama izrade keramičkih predmeta, naši polaznici pored igre ulaze u kompletan proces izrade jednog keramičkog predmeta, što podrazumeva sve od modelovanja do finalnog pečenja. Polaznici kursa imaće priliku da se oprobaju u tehnikama ručne izrade keramičkih predmeta kao i izradi predmeta na grnčarskom točku sa materijalima i temama prilagođenim deci preporučenog uzrasta od 6 do 14 god.

INTENZIVNI KURS NA GRNČARSKOM TOČKU

Ovaj vid edukacije okrenut je prevashodno savlađivanju tehnika potrebnih za samostalan rad i izradu predmeta na grčarskom točku. Intenzivan rad na grčarskom točku u grupi od maksimalno tri polaznika i individualni pristup svakome od polaznika omogućavaju da sa lakoćom i vešto savladate osnove ovog drevnog zanata. Na ovom kursu za kratki vremenski period bićete u mogućnosti da samostalno izrađujete predmete na grčarskom točku.

TEAM BUILDING - DAN SA KERAMIKOM

Za Vaše zaposlene i Vaše klijente, partnere, prijatelje ili porodicu, Udruženje "Bulevar Umetnosti" organizuje Team building - Dan sa keramikom u okviru kojeg ćete imati priliku da se upoznate sa izradom predmeta od keramike, radom na grnčarskom točku i tehnikama ručne izrade u okviru jednodnevne radionice. Sve što se napravi, kada se ispeče, dobijate na Vašoj adresi kao uspomenu.

AKCIJA - MINI KURS KERAMIKE

Bulevar Umetnosti Vas poziva na novi vid edukacije u keramici koncipiran kao mini kurs od sastavljen od 4 časa u okviru kojih ćete imati priliku da se upoznate sa tehnikama ručne izrade predmeta od keramike. Kurs se preporučuje apsolutnim početnicima koji nisu imali iskustva sa radom u keramici. Edukacija je prilagođena svim uzrastima.

KONTAKT INFORMACIJE ZA SVE KURSEVE

  • Tel. 063/71-72-484 (Saša) viberViber  whatsappWhatsAppcenovnik
  • E-mail:
  • FB stranica: www.facebook.com/kurskeramike
  • Lokacija: Pančićeva br. 14 11000 Beograd - Stari grad

mapa