POSTANITE AUTOR NA BULEVARU UMETNOSTI

autor

Poštovani autori, umetnici, kreativni stvaraoci i stručnjaci iz oblasti umetnosti i kulture, ’’Bulevar Umetnosti’’ je otvoren za saradnju sa svim entuzijastima i zaljubljenicima u pisanu reč i novinarstvo. Kao portal bavimo se tematikom umetnosti i kulture, i otvoreni smo za saradnju sa svima koji svojim doprinosom žele da potpomognu afirmaciji umetnosti i kulture. Koncept našeg Udruženja, ali i portala, baziran je na volonterskom radu svih njegovih učesnika, pa samim tim nismo u mogućnosti da obezbedimo finansijsku nadoknadu za poslate tekstove. Molimo Vas da to imate u vidu prilikom slanja materijala. Svi poslati materijali prolaze reviziju uredničkog tima od kojeg zavisi da li će taj materijal biti objavljen. Nismo u obavezi da sve dostavljene materijale i objavljujemo i ukoliko neki tekst bude odbijen dostavićemo Vam objašnjene razloge te odluke. Kako bismo imali uspešnu saradnju potrebno je da ispoštujete sledeće uslove prilikom slanja teksta:

  • Tekst se mora nalaziti u Word.doc ili docx formatu.
  • Broj karaktera ograničen je na 2000.
  • Promena veličine slova, boje fonta i druga ukrašavanja, kao i dodavanja fotografija u Word dokumentu nisu dozvoljena.
  • Tekst mora biti gramatički ispravan, sa korišćenjem dijakritika (š,đ,ž,č,ć), na latinici ili ćirilici.
  • Svaki tekst mora imati minimum jednu fotografiju (obavezne širine 730 piksela), a maksimalno 10 koje se u zip formatu dostavljaju u dodatku mejla.
  • Uz fotografije je potrebno navesti autora ili mesto odakle su preuzete. Fotografije koje krše autorska prava nije dozvoljeno dostavljati.
  • U obzir dolaze samo tekstovi koji se tematski bave umetnošću i kulturom, kao i poezija i proza.
  • Slanjem teksta prihvatate uslove objavljivanja i prava na korišćenje bez finansijske nadoknade.

Prilikom slanja vesti i PR materijala, ne uzimamo u obzir vesti koje su zastarele ili koje su stigle na sam datum početka dešavanja kojeg se tiču.
Prilikom slanja materijala potrebno je obratiti pažnju na E-mail adresu na koju šaljete. Ukoliko šaljete materijal koji u svom obliku predstavlja vest ili PR materijal, iste je potrebno dostaviti na adresu: . Ukoliko nam dostavljate materijal bilo koje druge vrste (autorski tekst, kolumnu, kritiku, poeziju, prozu, itd.) dostavićete ih na .

  • Vesti i PR materijal:
  • Ostalo:

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem E-mail adrese: ili putem telefona na 063/71-72-484
Ukoliko želite da saradnju podignemo na viši nivo i želite da postanete stalni saradnici u okviru našeg volonterskog kreativnog tima ili član Udruženja, možete posetiti sledeće linkove:

KONKURS ZA VOLONTERE KREATIVNOG TIMA

POSTANITE ČLAN UDRUŽENJA